Політика конфіденційності

Інтернет-магазин «santel.kiev.ua» цінує довіру своїх клієнтів та піклується про збереження їх особистих (персональних) даних таємно від шахраїв та третіх осіб. Ця Політика конфіденційності розроблена для того, щоб дані, надані клієнтами, були збережені та захищалися від доступу третіх осіб. Інтернет-магазин збирає ваші особисті (персональні) відомості виключно для того, щоб удосконалювати якість обслуговування та ефективність нашої взаємодії.
  1. Спільні питання
1.1. Ця Політика конфіденційності описує методи використання та зберігання інтернет-магазином «santel.kiev.ua» конфіденційної інформації клієнтів, які відвідують сайт https://santel.kiev.ua
1.2. Надаючи інтернет-магазину «santel.kiev.ua» інформацію приватного характеру через сайт https://santel.kiev.ua, клієнт вільно, своєю волею дає згоду на передачу, використання та розкриття його персональних даних згідно з умовами цієї Політики конфіденційності.
1.3. Ця Політика конфіденційності застосовується лише щодо інформації приватного характеру, отриманої через цей сайт. Інформація приватного характеру – це інформація, що дозволяє при її використанні окремо або у комбінації з іншою доступною інтернет-магазином інформацією ідентифікувати персональні дані клієнта.
1.4. Сайт не містить матеріалів, неприйнятних для дітей та підлітків віком до 14 років. Однак вони не можуть передавати жодних особистих даних через інтернет без згоди одного з батьків або опікуна. Інтернет-магазин «santel.kiev.ua» гарантує, що свідомо не збирає та не зберігає жодних особистих даних, пов'язаних з неповнолітніми особами.
1.5. На сайті https://santel.kiev.ua можуть бути посилання, що дозволяють перейти на інші сайти. Інтернет-магазин не несе відповідальності за відомості, що публікуються на цих сайтах, і надає посилання на них лише з метою забезпечення зручності клієнтів. На сайті https://santel.kiev.ua не публікуються навмисне посилання на інтернет-ресурси, які можуть призвести до пошкодження комп'ютера клієнта або зараження його вірусами.
  1. Дані, які отримує інтернет-магазин
2.1. Якщо користувач не зареєстрований на сайті, перегляд вмісту на ресурсі анонімний. Сервери сайту https://santel.kiev.ua можуть збирати для статистики інформацію про тип браузера, комп'ютера та операційної системи, а також IP-адресу.
2.2. Які дані зареєстрованих користувачів збираються та зберігаються?
2.2.1. Персональна інформація, а також будь-яка інша інформація, яку клієнти свідомо та добровільно передають у процесі реєстрації та використання сайту:
  • прізвище, ім'я, по батькові;
  • e-mail;
  • мобільний телефон;
  • пароль – аналог власноручного підпису;
  • для юридичних осіб додатково: найменування організації,
  • ідентифікаційний номер платника податків (ІПН), код єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).
Якщо замовлення було відправлено помилково через надання недостовірних даних, інтернет-магазин «santel.kiev.ua» знімає з себе будь-яку відповідальність за доставку такого замовлення.
Аналогом власноручного підпису клієнта є пароль доступу до його облікового запису. Усі дії, вчинені в системі з використанням аналога власноручного підпису користувача, визнаються вчиненими особисто користувачем. Клієнт несе повну відповідальність за збереження та нерозголошення даних аналога власноручного підпису.
З якою метою збирається: для реєстрації користувача на сайті, прийняття, обробки та доставки замовлення; здійснення зворотного зв'язку з клієнтом; надання клієнтської підтримки; оповіщення про зміни у роботі наших служб; надання, за згодою клієнта, пропозицій та інформації про акції, надходження новинок, рекламних розсилок.
Користувач може змінювати, оновлювати або видаляти свої персональні дані в Особистому кабінеті. Інтернет-магазин має право видаляти будь-яку інформацію, яка містить особисті дані користувачів сайту.
2.2.2. Дані з файлів cookie. Це невеликі текстові файли, де після відвідування нашого сайту зберігається інформація про дії клієнта на ресурсі. Ці файли не впливають на операційну систему комп'ютера.
З якою метою збираються: завдяки cookies-файлам користувачеві не потрібно щоразу вводити ім'я та пароль, щоб зайти до Особистого кабінету. Зберігаються всі налаштування, наприклад, регіон, та індивідуальні уподобання. Інтернет-магазин використовує цю інформацію для ведення статистики про користувачів та їх запити. Ці ісле дування допомагають інтернет-магазину аналізувати, оцінювати, покращувати свою роботу, підвищувати якість продуктів та послуг, удосконалювати механізми спілкування з клієнтами.
Клієнт може видалити cookies-файли після відвідин сайту https://santel.kiev.ua. Однак у цьому випадку інтернет-магазин «santel.kiev.ua» не несе відповідальності за неналежну якість роботи ресурсу.
2.2.3. Інформація від браузера – дані, які браузер автоматично відправляє серверу, наприклад: IP-адреса, історію останніх відвідувань, назва операційної системи, назва та версію програми, через яку клієнт здійснює вихід в інтернет, дату та час відвідування сайту користувачем. Можна заборонити браузеру надсилати подібну інформацію шляхом зміни налаштувань.
З якою метою збирається: інтернет-магазин веде статистику відвідувань для функціонування своїх серверів та обліку власного трафіку. У цьому випадку зібрана статистична інформація не асоціюється з конкретними користувачами та обробляється лише у вигляді узагальненої статистики. IP-адреса клієнта та час доступу до системи, відповідно до ідентифікатора користувача, зберігаються в базі даних з метою запобігання шахрайству.
2.2.4. Інформація від третіх осіб – це приватні дані, які надають інтернет-магазин партнери, постачальники або інша третя сторона, наприклад, інформація про успішне проведення платежу. З якою метою збирається: для виконання зобов'язань інтернет-магазину щодо оформлення та доставки товару клієнту, обробки та отримання платежів або повідомлення клієнта про стан його замовлення.
2.3. На сайті https://santel.kiev.ua користувач може залишати відгуки до товарів. У цьому випадку він повинен пам'ятати, що інформація особистого характеру, яку він повідомляє в цих розділах сайту, помітна іншим користувачам. Тому інтернет-магазин рекомендує бути обережним у спілкуванні.
2.4. Користувач може передплатити рекламну розсилку інтернет-магазину «santel.kiev.ua».
2.4.1. Якщо він хоче відписатися від розсилки, то має зробити це на сторінці підписки https://santel.kiev.ua/newsletter.php : вказати свою електронну адресу, натиснути кнопку «не отримувати» та ввести отриманий на електронну адресу код підтвердження. Після цього користувач не отримуватиме рекламні повідомлення, але може отримувати інформаційні повідомлення про замовлення.
2.4.2. Компанія «santel.kiev.ua» продовжує зберігати персональні дані для підтвердження фактів передплати та відписки від розсилки та не використовує їх з іншою метою.
  1. Охорона особистої інформації користувачів
3.1. Інтернет-магазин «santel.kiev.ua» ніколи і за жодних обставин не повідомляє третіх осіб особисту (персональну) інформацію про своїх клієнтів, крім випадків, передбачених Законом України про захист персональних даних від 01.06.2010 № 2297-VI, або коли клієнт добровільно погоджується на передачу інформації.
3.2. Інтернет-магазин має право використовувати інші компанії та приватних осіб для виконання певних видів робіт, наприклад: доставка посилок, пошти та повідомлень електронною поштою, видалення дубльованої інформації зі списків клієнтів, аналіз даних, надання маркетингових послуг, обробка платежів за кредитними картками. Ці юридичні/фізичні особи мають доступ до особистої інформації користувачів лише тоді, коли це необхідно для виконання їх функцій. Ця інформація не може бути використана ними з іншою метою.
3.3. Інтернет-магазин реалізує заходи щодо захисту особистих (персональних) даних клієнтів у таких напрямках:
  • запобігання витоку інформації, що містить особисті (персональні) дані, по технічних каналах зв'язку та іншими способами;
  • запобігання несанкціонованому доступу до інформації, що містить особисті (персональні) дані, спеціальних впливів на таку інформацію (носіїв інформації) з метою її добування, знищення, спотворення та блокування доступу до неї;
  • захист від шкідливих програм;
  • виявлення вторгнень та комп'ютерних атак.
  1. Час зберігання інформації
4.1. Інтернет-магазин зберігає приватну інформацію клієнтів рівно стільки часу, скільки вона залишається необхідною для досягнення тих цілей, заради яких вона спочатку була отримана, або інших законних цілей, за винятком випадків, коли більш тривалий період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений їм .
4.2. Якщо користувач відкликає свою згоду на зберігання та обробку персональних даних, він повинен звернутися з проханням видалити їх, написавши лист на електронну пошту href="mailto:[email protected]">[email protected].
  1. Безпека банківських карт
При оплаті замовлень в інтернет-магазині «santel.kiev.ua» за допомогою кредитних карток всі операції з ними проходять на стороні банків у спеціальних захищених режимах. Жодна конфіденційна інформація про банківські картки, крім повідомлення про здійснений платеж, в інтернет-магазин не передається і не може бути передана.
  1. Співпраця з державними органами
Існують обмежені умови, за яких інтернет-магазин «santel.kiev.ua» може надати інформацію приватного характеру зі своїх баз даних стороннім третім особам:
  • з метою задоволення вимог, запитів або розпорядження суду;
  • з метою співпраці з правоохоронними, слідчими чи іншими державними органами. При цьому інтернет-магазин залишає за собою право повідомляти державні органи про будь-яку протиправну діяльність без повідомлення користувача про це;
  • з метою запобігання або розслідування передбачуваного правопорушення, наприклад, шахрайства або крадіжки ідентифікаційних даних;
  • з метою захисту юридичних прав, прав власності або безпеки сайту, співробітників інтернет-магазину, агентів, інших користувачів та суспільства загалом.
  1. Згоди на обробку персональних даних
Справжнім вільно, своєю волею та у своєму інтересі даю згоду ФОП Топалова Ю.М. , що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Івана Сіргієнка 18 , офіс 607 даних відповідно до наступного переліку:
  • джерело заходу на веб-сайт: https://santel.kiev.ua (далі – Сайт Інтернет-магазину) та інформація пошукового або рекламного запиту;
  • дані про пристрій користувача (серед яких дозвіл, версія та інші атрибути, що характеризують пристрій користувача);
  • Клікання користувача, перегляди сторінок, заповнення полів, покази та перегляди банерів та відео;
  • дані, що характеризують аудиторні сегменти;
  • параметри сесії;
  • дані про час відвідування;
  • ідентифікатор користувача, який зберігається в cookie.
для підвищення обізнаності відвідувачів Сайту Інтернет-магазину про продукти та послуги, надання релевантної рекламної інформації та оптимізації реклами.
Також даю свою згоду на надання Інтернет-магазину моїх персональних даних як відвідувача Сайту - https://santel.kiev.ua агентствам, з якими співпрацює Інтернет-магазин. Інтернет-магазин має право здійснювати обробку моїх персональних даних такими способами: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, оновлення, зміна, використання, передача (поширення, надання, доступ).
Ця згода набирає чинності з моменту мого переходу на Сайт Інтернет-магазину https://santel.kiev.ua та діє протягом строків, встановлених чинним законодавством України.
  1. Внесення змін та доповнень
Усі зміни положень або умов політики використання особистої інформації будуть відображені у цьому документі. Інтернет-магазин «santel.kiev.ua» залишає за собою право вносити зміни до тих чи інших розділів цього документа у будь-який час без попереднього повідомлення, розмістивши оновлену версію цієї Політики конфіденційності на сайті на цій сторінці. З моменту її опублікування користувачі підкоряються новим умовам Політики конфіденційності.

Время генерации: 0.108, запросов: 61